Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Kitzbüheler Freeride Weken van 7 tot 17 januari

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Na de succesvolle première van vorig jaar zullen ook dit jaar de Kitzbüheler Freeride Weken georganiseerd gaan worden. Van 7 tot 17 januari zullen de off-piste gebieden rond de Hahnenkamm en de Kitzbuheler Horn in het teken staan van freeride wedstrijden. Dag en nacht zullen in het teken staan van backcountry wintersport en zal door de professionals en initiatiefnemers Haunholder Matthias en Matthias Mayr wederom een succes worden.

Naast de wedstrijden is er weer de mogelijkheid om materialen te testen. Zo zijn er in de Kitzbüheler Freeride Weken van 09.00 uur mogelijkheden om met nieuw materiaal de pistes te betreden. Van 10.00 tot 15.00 uur kun je onder leiding van lokale gidsen van de Kitzbüheler skischolen poedersneeuw skiën.

Nieuw dit jaar is de Line of the Year Award, waarbij de meest spectaculaire en beste lijn beloond wordt die op film is vastgelegd. De winnaar van de Freeride Oscars wordt bepaald door een online jury. De hoofdprijs is een week helicopter-skiën in het sneeuwparadijs Canada.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in