Bij Jos Beeres Wijnkoperij vindt u een ruim aanbod van de lekkerste wijnen. Het assortiment wordt gekenmerkt door een unieke veelheid aan smaken. Van oudsher zijn de klassieke wijnlanden breed vertegenwoordigd maar ook de Nieuwe Wereldwijnen zijn bij JOS te vinden. Wekelijks kunt u genieten van de Wijn van de Week die Wietze Snaak presenteert. 

Over Jos Beeres Wijnkoperij

Jos Beeres Wijnkoperij is misschien wel de meest sfeervolle en de ruimst gesorteerde wijnkoperij van Noord-Nederland. Sinds de oprichting in 1879 staat deze zaak voor kwaliteit, service, innovatie en de juiste sfeer; en dat is vandaag nog zeker het geval.

‘Uitstekende beoordeling op Trustpilot’

Jos Beeres Wijnkoperij scoort een 9,4 op Trustpilot, gebaseerd op meer dan 3000 beoordelingen.

Zie website

"Altijd weer lekkere wijnen, mooie prijs, mix 6 flessen in 1 doos en daarmee gratis en snel thuisbezorgd. De wijnen zijn een aanrader, Jos Beerens is een aanrader."

Pieter

Van Amsterdam tot Zwolle, wijn bestelt u gemakkelijk online bij Jos Beeres Wijnkoperij. Jos Beeres bezorgt gratis in de Benelux bij bestelling vanaf zes flessen. Op werkdagen voor 18.00 uur online besteld, wordt de volgende dag geleverd. Tijdens kantooruren bellen met het team van Jos Beeres Wijnkoperij kan uiteraard ook. Het telefoonnummer is 050 – 313 22 41.

  • Gratis bezorging vanaf 6 flessen
  • Op werkdagen bestellen voor 18.00 uur, de volgende dag in huis
  • Bij 12 flessen van dezelfde wijnsoort, krijgt u de 12de fles gratis (met uitzondering van aanbiedingswijnen)
  • Bestellen door te bellen en advies op maat via 050 – 313 22 41
  • Zending te volgen via track & trace