Nieuwsalert per mail ontvangen

Jodelvocht: het nieuwe shotje in de après-ski

Ben je na jaren après-skiën helemaal klaar met al die Flügel en Jagermeister en had je gezworen nooit meer shotjes te drinken? Dat is pech, want er is een nieuwe speler in town: Jodelvocht. Daar gaat je goede voornemen, want dit nieuwe shotje moet je natuurlijk proberen.

Al jaren was Christopher Claus aka de Partydokter op zoek naar dé formule om iedereen te leren jodelen, maar telkens weer faalde hij in zijn pogingen. In zijn zoektocht ontwikkelde hij een drankje dat zwoel zoenen stimuleert, een drankje dat ontgroeningen vergemakkelijkt en een drankje dat de pijn van een blauwtje lopen verzacht, maar een jodelformule bleef uit. Tot nu dan. Vanaf dit jaar staat iedereen te jodelen in de après-ski als we de dokter mogen geloven.

GERELATEERD: Aprés-ski drankje van het jaar

Het Nederlandse drankje Jodelvocht moet dit jaar de après-ski gaan veroveren. Net zoals de andere doktersdrankjes vind je het Jodelvocht in een reageerbuisje. Dit keer is de kleur oranje en smaakt de drank naar sinaasappel. De dokter is op dit moment op tour langs de Oostenrijkse après-ski tenten om zijn drankjes te verspreiden, dus het kan zomaar zijn dat je ook in jouw favoriete après-ski tent het wondermiddel kan bestellen.

 
Per heden is Jodelvocht voor grote afnemers te verkrijgen. Vanaf het winterseizoen kun je het drankje ook in kleine hoeveelheden op de webshop bestellen. Wij zijn heel benieuwd hoeveel wintersporters dit jaar leren jodelen. De man in de onderstaande video was een van de proefkonijnen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in