Nieuwsalert per mail ontvangen

Jan Smit neemt videoclip op voor KLUBBB3

Wintersportredacteur

Jan Smit heeft het weer druk de komende tijd met zijn schlagertrio KLUBBB3. De groep heeft al eerder feestnummers uitgebracht en die zijn goed in de smaak gevallen bij de après-skilanden. De Nederlandse artiest is van plan het succes door te pakken en neemt vandaag een videoclip op in Gerlos voor zijn nieuwe hit. Zo gaat het er achter de schermen aan toe.

De nieuwste single ‘Ho Dio Di Jee’ wordt vandaag opgenomen in het gezellige Gerlos. Volgens de insider komt Jan Smit hier jaarlijks en is het geen onbekende wintersportbestemming voor de Nederlandse zanger.

Jan Smit vandaag in Gerlos

Jan is op dit moment in de Zillertal Arena voor de videoclip van een nieuwe après-ski klapper. Het feestnummer zingt Jan Smit samen met de Belgische Christoff De Bolle en de Duitse Florian Silbereisen. Zo te zien sneeuwt het hard in Gerlos en hebben de mannen van KLUBBB3 gekozen voor een koude, winterse dag.

Een kijkje achter de schermen

Mike is op dit moment ook in Gerlos en aanwezig bij de opnames. Het sneeuwt en waait, net als in andere delen van de Alpen, ontzettend hard. De sfeer wordt er echter niet minder om. Zie hier hoe het er achter de schermen aan toe gaat.

Alvast een voorproefje van het nieuwe feestnummer luisteren?

De nieuwe single kun je al luisteren via Spotify, Deezer en iTunes. Via deze link is het nummer te verkrijgen. In de onderstaande video is een preview van het lied te horen. Het is een echt feestnummer, toch?

Voorgaande successen

Jan Smit werkt nu een paar jaar samen met de groep KLUBBB3. Zo ken je ze misschien wel al van ‘Du schaffst das schon’ en ‘Het leven danst sirtaki’. De zangers bleken goed in de smaak te vallen en willen dit succes natuurlijk graag doorpakken. Wordt ‘Ho Dio Di Jee’ een net zo grote hit?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in