Ski uitrusting

Goed voorbereid op wintersport begint bij je ski uitrusting. De weersomstandigheden in de Alpenlanden kunnen per dag verschillen. Dat vereist vaak diverse soorten kleding waar je goed over geïnformeerd dient te worden. Waterdichte kleding, goed ademende spullen en een skipak die lekker zit zijn erg belangrijk om zorgeloos je wintersportvakantie te kunnen vieren.

Winter Image Banner 728 x 90

Een goede ski uitrusting hoeft niet perse veel te kosten. Toch is goedkoop vaak duurkoop, dus wees niet al te zuinig bij de aanschaf van een nieuw skipak of overige wintersportkleding.

Skimerken die goede ski uitrusting aanbieden zijn:

Ski uitrusting en veiligheid! Een trend die eigenlijk geen trend moet zijn, maar een MUST. Het is bewezen dat de helm veel hoofdletsel heeft voorkomen. Wekelijks krijgen wij berichten van consumenten die achteraf blij zijn toch maar een helm te hebben gekocht. Het viel hen 100% mee qua comfort en ventilatie.

Om toch even in het straatje van de veiligheid te blijven kan de rug, knie, pols, heup en elleboog bescherming niet achter blijven. Er worden steeds meer producten op de markt aangeboden die de veiligheid van wintersporters vergroot.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in