Skilessen

Skiën en Snowboarden doet iedereen voor zijn plezier en willen daarom maximaal genieten van de vakantie. Veel mensen die nog nooit op wintersport zijn geweest denken dat skiën in 1 week te leren is. Tijdens het skiën kun je voor onverwachtse omstandigheden komen te staan en je moet daar goed op kunnen reageren. Je hebt te maken met de natuur die in sommige gevallen meedogenloos is en zich niet aanpast aan jouw persoonlijke wensen. Les nemen is daarom voor onervaren skiërs een pré, maar ook gevorderde skiërs kunnen hier baat bij hebben.

Waarom skiles?
Je kunt om verschillende reden op skiles gaan tijdens je wintersportvakantie.

  • Eén van de redenen kan zijn dat iemand nog nooit geskied heeft en daardoor van begin af aan de juiste techniek wil aanleren.
  • Veel wintersporters willen zekerheid en vinden het daarom fijn om op skiles te gaan. Dan hebben zij een skileraar bij hun en skiën zij minder onzeker.
  • Er zijn groepen wintersporters die gezellig met een groep op vakantie gaan en tijdens het skiën niet willen nadenken over de route die zij moeten nemen. Er wordt dan een skileraar geregeld die het skigebied goed kent en neem hen mee de piste op. Naast de route kiezen voorziet hij hen vaak nog van technische verbeterpunten.
  • Je bent nooit uitgeleerd.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in