Nieuwsalert per mail ontvangen

In Letland gaan ski races er een stuk heftiger aan toe

Foto: Arturs Pavlovs / Red Bull Content Pool

Bekend met het de sport skijouring? Achter een paard aangetrokken worden op ski’s en zorgen dat je samen met het paard zo snel mogelijk over de finishlijn komt? Wat we nu uitlichten is nog spectaculairder. Het evenement dat Red Bull heeft uitgevonden is een tikkeltje gevaarlijker en gaat ook een stuk sneller. Bij het Switch’n Ride Latvia in Letland wordt er namelijk een sport beoefend dat precies hetzelfde werkt als skijouring, alleen hang je dan achter een motorfiets met flinke snelheid.

Red Bull bindt zich altijd aan spectaculaire evenement en daar is deze er ook weer eentje van. Het filmpje moet je zien om te geloven, want de adrenaline spat er van af. Met welke vriend of vriendin zie jij jezelf al door de sneeuw heen racen?

Red Bull en wintersport

Red Bull en wintersport gaan al een langere tijd samen. Veel top skiërs worden dan ook gesponsord door het drankje waar je vleugels van krijgt. Naast de topsporters worden er ook veel evenementen gesponsord waarbij het logo van Red Bull prominent in beeld komt. De meest spectaculaire evenementen hebben we hieronder even op een rij gezet.

Red Bull organiseert zwaarste en grootste snowkite wedstrijd ter wereld

Of heb je Red Bull legende Tim Johson wel eens op een fatbike van de piste af zien gaan? Ook hierbij zien we Red Bull weer prominent in beeld.

Fat Biking met Red Bull legende Tim Johnson

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in