Nieuwsalert per mail ontvangen

In de 3S Penkenbahn zitten midden in München

© Mayrhofner Bergbahnen

Dat de nieuwe 3S Penkenbahn vanaf dit jaar gaat draaien in Mayrhofen is geen nieuws meer, daar schreven we al meerdere artikelen over. Wat wel bijzonder is, is dat je een rit in de gondel binnenkort al kunt beleven. Midden in München welteverstaan!

De Penkenbahn gaat voor de start van het seizoen op reis en doet op 30 en 31 oktober de Pasing Arcaden in München aan. Hier kun je vast een voorproefje krijgen van wat er deze winter op je staat te wachten. Van 10.00u tot 18.00u kunnen de toekomstige bezoekers van het skigebied in de gondel stappen en de Penkenbahn beleven. Er staat een echte gondel met 24 plekken voor wintersporters waar liefhebbers binnen kunnen kijken. Als je naar buiten kijkt door het panoramaraam zie je dan op een groot beeldscherm de reis naar boven richting de skipistes.

Midden in München kun je op deze manier genieten van de hoge bergtoppen in het Zillertal. Buiten de gondel wacht de Eisbar op je, waar je Oostenrijkse gezelligheid vindt. Bovendien worden er gratis dagkaarten voor het skigebied uitgedeeld. Ben je dus in de buurt, neem dan even een kijkje. De tour gaat niet alleen langs München, maar ook in Köln en Stuttgart kun je in de gondel stappen. Waarom eigenlijk niet in Nederland?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in