Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

In april koop je voordelig tickets voor SnowWorld: tweede ticket gratis

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

De lente is inmiddels aangebroken en de temperaturen stijgen in Nederland, maar dat betekent niet dat de wintersport helemaal over is. Indoor gaat het seizoen namelijk het hele jaar door. In SnowWorld kun je altijd genieten van de winter en de sport uitoefenen die je het allerliefste doet! Zin in een dagje piste? In april kun je voordelig wintersporten in SnowWorld middels een aantrekkelijke actie.

April in SnowWorld = 1 + 1 gratis

Hoe lekker is dit?! Tijdens de hele maand april krijg je als je een ticket bij SnowWorld koopt een tweede helemaal gratis. Of je nu een 1-uurs, 2-uurs, 4-uurs skipas of dagpas koopt, je kunt kosteloos nog iemand meenemen. Wel zo gezellig! De tickets kun je op een moment dat je zelf wilt inzetten, de actie is geldig voor een bezoek tussen 31 maart en 30 september 2023. Vooraf moet je wel een datum en tijdslot reserveren. Plan dus snel en eenvoudig je uitje naar SnowWorld via de website.

Skiën in SnowWorld

Wintersporten zonder de hele reis naar de bergen te moeten afleggen? Dat kan op de verschillende SnowWorld locaties. In de indoor skihallen kun je de latten onderbinden, plezier hebben in de sneeuw en je techniek verbeteren. De sneeuw in SnowWorld ligt er 365 dagen per jaar, je kunt hier dus altijd heerlijk wintersporten. Of je nu op zoek bent naar een leuk uitje met een grote groep of je je kinderen/vrienden voor het eerst wilt laten kennismaken met de sneeuw: een tripje is altijd de moeite waard. In SnowWorld kun je kiezen uit verschillende arrangementen, voor elk budget zijn er genoeg mogelijkheden.

Waar je overal kunt skiën/snowboarden? In totaal zijn er zeven locaties:

  • SnowWorld Landgraaf: 5 pistes inclusief funpark
  • SnowWorld Zoetermeer: 4 pistes
  • SnowWorld Amsterdam: 2 pistes
  • SnowWorld Rucphen-Breda: 3 pistes
  • SnowWorld Terneuzen: 2 pistes
  • Alpenpark Neuss (DE): 2 pistes
  • SnowWorld Amnéville (FR): 2 pistes

Dit artikel is geschreven in samenwerking met SnowWorld.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in