Nieuwsalert per mail ontvangen

Het wintersportseizoen is voorbij, maar toch blijven we schrijven? Ja!

Wintersportredacteur

Het wintersportseizoen is sinds een paar dagen definitief voorbij wegens het Coronavirus en dat is voor iedereen, eh, …. Eigenlijk wil ik hier een woord neerzetten wat niet kan, dus vul het zelf maar in. De wintersportbranche krijgt een enorme klap en wintersporters die nog wilden gaan skiën zitten balend thuis. Normaal gesproken brengen we ook het hele jaar door wintersportnieuws en leuke blogs, dus hebben we besloten dat de komende tijd gewoon te blijven doen.

Wij zijn verslaafd aan wintersport. 365 dagen per jaar. Ook wanneer de liften gesloten zijn, denken we graag aan de mooiste week van het jaar en blijven we het nieuws en de ontwikkelingen in de Alpen volgen. Daarnaast delen we graag grappige en leuke dingen die ‘oh zo herkenbaar zijn’ voor de échte wintersport die-hards. Op die manier hopen we jullie wat afleiding te geven in deze crisistijd en natuurlijk alvast voorpret voor je volgende wintersport te bezorgen.

Coronanieuws in het LIVEBLOG

Zoals je de afgelopen week van ons gewend bent houden we al het actuele wintersportnieuws omtrent het Coronavirus bij in ons LIVEBLOG Coronavirus wintersport. Dit blijft de plek waar we belangrijke ontwikkelingen in het Alpengebied met je delen.

Nu we thuis zitten proberen we natuurlijk wel een beetje in de wintersportstemming te blijven

Minder blogs de komende tijd

Nu de liften niet meer draaien in de Alpen, schakelen we dit jaar vervroegd over naar onze ‘na het winterseizoen frequentie’. Dit betekent dat we minder artikelen publiceren, maar nog wel die blogs die je het fijne wintersportgevoel geven. Althans dat hopen we ;-). We denken dat iedere wintersporter, ondanks dat we nu dus niet kunnen afreizen naar onze geliefde Alpen, dat zo nu en dan wel kan gebruiken. Het duurt immers ook veel langer dan normaal voor het nieuwe wintersportseizoen weer start. Wij kunnen niet wachten!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in