Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Het sneeuwt in Oostenrijk!

Elke dag het laatste wintersportnieuws

In de skigebieden wordt enorm blij gereageerd naar aanleiding van de sneeuw die op dit moment valt. Het gaat om een kleine laag, maar voor de skigebieden is dit eindelijk weer een winters signaal. De skigebieden wachten dan ook in spanning af wat er de komende periode nog gaat komen. De kansen op een witte kerst zijn volgens de Tiroler TagesZeitung minimaal, maar de skigebieden zien dit anders en blijven hopen.

Sneeuwval Oostenrijk

Vanmorgen publiceerden wij ook al de gelukkige post van het marketingteam van Serfaus – Fiss – Ladis. Eindelijk weer sneeuw werd er bijna juichend online gezet. Heerlijk om te zien dat er zoveel vreugde kan vrijkomen als er sneeuw uit de lucht komt vallen.

Serfaus Fiss Ladis
Serfaus Fiss Ladis

Ook in de Zillertal Arena komen dikke vlokken naar beneden en is de regen omgezet in prachtige sneeuw. De pisteborden kleuren ook weer wit en de mensen zoeken onderdak in de heerlijke apres-ski tenten en restaurants langs de pistes.

Konigsleiten

Konigsleiten

 

Sneeuw

Zell am Ziller

We gaan komende uren foto’s delen van de skigebieden die heerlijke winterse beelden online brengen. Wat een heerlijk gevoel geeft het dat er weer sneeuw uit de lucht komt vallen. Genieten!

Sneeuw op gondel

De sneeuw plakt weer heerlijk op de gondels

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in