Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Herfstkleuren zorgen voor prachtige plaatjes in de skigebieden

Wintersportredacteur

Nog een kleine maand en dan starten veel skigebieden met het winterseizoen. De tijd mag voor de meeste wintersporters voorbij vliegen, want vroegtijdige sneeuwval is vaak een goed teken voor de rest van het seizoen. Toch staan wij graag even stil bij de herfstperiode in de skigebieden. De prachtige herfstkleuren in combinatie met de sneeuwgrens zorgt voor beelden die adembenemend mooi zijn.

Zo deelde Savoie Mont Blanc afgelopen week de onderstaande foto’s. Deze kleuren kom je in de wintermaanden niet meer tegen dus wil je dit in het echt zien, zorg dan dat je snel richting de Alpen vertrekt.

Savoie Mont Blanc I

Foto: Facebook Savoie Mont Blanc

Savoie Mont Blanc III

Foto: Facebook Savoie Mont Blanc

Savoie Mont Blanc IV

Foto: Facebook Savoie Mont Blanc

Savoie Mont Blanc V

Foto: Facebook Savoie Mont Blanc

Savoie Mont Blanc VI

Foto: Facebook Savoie Mont Blanc

Ook in het populaire skigebied Serfaus-Fiss-Ladis is de herfst in volle gang. Ideale weersomstandigheden om een heerlijke wandeling te maken.

Serfaus-Fiss-Ladis

Foto: Facebook Serfaus Fiss Ladis

Ook in het Zillertal is het genieten, want het is zowel in Mayrhofen als in Zell am Ziller stralend weer op dit moment. Wist je dat Zell am Ziller vanaf dit seizoen de langste piste qua hoogtemeters heeft? Lees hier het hele artikel over het record dat het skigebied op hun naam hebben geschreven.

Mayrhofen

Foto: Facebook Mayrhofen

Zell am Ziller

Zell am Ziller

Een maand geleden publiceerden wij trouwens ook al een update vanuit St. Anton am Arlberg waar de herfst en de winter op een prachtige manier samenkwamen. Als je die plaatjes hebt gemist, moet je ze ook zeker even bekijken.

Kun je niet wachten op de winter? Geen probleem, je kunt je ski’s ook nu al onder binden in de Nederlandse bossen.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in