Nieuwsalert per mail ontvangen

Stage: heliskiën in Frankrijk

Foto: Val Heliski

Misschien is dit wel de vetste stage die je kunt bedenken: een stage bij heliski bedrijf Val Heliski. Zij zoeken namelijk een stagiair voor een jaar, inclusief het winterseizoen van 2016-2017. Dat betekent natuurlijk hard werken, maar ook brute heliskitrips maken!

Val Heliski is een Engels bedrijf dat in de winter opereert vanuit Frankrijk. Het bedrijf biedt verschillende helitrips aan in de skigebieden Espace Killy, Paradiski, Ste Foy, La Rosiere/La Thuile en Les Trois Vallées en zoekt daarvoor hulp. Hulp op social media en marketing gebied. Daarnaast wordt er van een stagiaire verwacht dat hij of zij ook veel face to face promotie doet in het skigebied en de klanten ter plekke goed verzorgd.

Financiele stagevergoeding wordt niet beschikbaar gesteld, maar daar staat weer tegenover dat reiskosten tijdens de stage vergoed worden en kost en inwoning geregeld is. En, niet onbelangrijk, je mag zelf ook genieten van helitrips. De stagiaires van seizoen 2015-2016 hebben volgens het bedrijf allebei een trip of 20 gemaakt. Hoe vet is dat?!

De stage vindt in het voorseizoen plaats in Engeland en verhuist gedurende de winter naar Frankrijk. Lijkt het je wat? Dan kun je een CV opsturen naar [email protected].

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in