Nieuwsalert per mail ontvangen

Heerlijk slapen op weg naar wintersport met dit luchtbed

Een autoreis naar de wintersport hakt er altijd in, helemaal als je het niet gewend bent. Je komt altijd minder uitgerust aan dan je had gewild en dat resulteert in zware benen op de piste. Gelukkig is daar een oplossing voor die niet veel mensen kennen: dit luchtbed voor op de achterbank.

Het luchtbed doet eigenlijk precies wat m’n vader vroeger deed, maar dan een stuk sneller en comfortabeler. Papa zorgde er altijd voor dat tijdens lange reizen de beenruimtes op de achterbank werden opgevuld met bagage zodat de bank als bed fungeerde. Zo konden wij lekker languit liggen en slapen en hadden m’n ouders geen last van ons. Bovendien kwamen we een stuk fitter aan, ideaal! Hij was daar echter wel even mee bezig, want je moet precies de juiste voorwerpen hebben die je kwijt kunt. Dat kan efficiënter moeten een paar ontwerpers gedacht hebben.

Dit luchtbed blaas je in twee minuten op en zorgt ervoor dat je binnen no-time een comfortabel bed hebt. Het wordt op weg naar wintersport dan niet meer vechten over wie er voorin mag, maar over wie er op bed mag liggen. Echt veilig is het natuurlijk niet zonder gordels, maar wel lekker.

Ik had de uitvinding nog nooit gezien, maar het schijnt dat ‘ie al langer bestaat. Geïnteresseerd? Zoek dan even op Amazon of AliExpress en je hebt er zo een gevonden.

Gerelateerd:
De dikste en duurste auto’s voor je wintersportvakantie
– Verander je auto in een sneeuwscooter
– Met je auto van de schans

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in