Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Havsdalsgrenda wint alweer Ski Award voor beste skichalet

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Voor de 3e keer op rij wint Havsdalsgrenda de prestigieuze World Ski Award voor het beste skichalet van Noorwegen 2015. En dat is terecht, want het moderne, sfeervolle complex staat garant voor een bijzonder luxe vakantie.

De appartementen van Havsdalsgrenda zijn op een helling gebouwd, waardoor je uitkijkt op het typisch Noorse landschap. Vanuit je appartement ski je direct de piste op. Het award-winnende complex telt 94 moderne appartementen voor gevarieerde gezelschappen van 4 tot 16 personen. Bij aankomst kun je je auto parkeren in de verwarmde parkeergarage die direct als doorgang naar je appartement fungeert. De appartementen liggen gunstig ten opzichte van de skilift naar Geilo en zijn van alle gemakken voorzien. Zo kun je na een koude dag op de piste lekker bij je eigen openhaard opwarmen. Plan ook een dagje in voor wellness, want de relax zone van Havsdalsgrenda is uitgerust met een zwembad, stoombaden en sauna’s. Heerlijk na een lange dag in de sneeuw. Heb je na het skiën of wandelen nog energie over? Dan kun je je conditie nog een boost geven in de fitnesskamer.

Screen Shot 2015-12-29 at 08.38.29
Screen Shot 2015-12-29 at 08.38.33

De World Ski Awards zijn in 2013 in het leven geroepen en met het doel een standaard neer te zetten door topkwaliteit te belonen. In het weekend van 21 november dit jaar werden de prijzen in verschillende categorieën uitgereikt. Havsdalsgrenda viel voor de 3e keer in de prijzen in de categorie “Best Ski Chalet” in Noorwegen.

Boek Havsdalsgrenda nu op TUI.nl.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in