Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Grote skigebieden in Ötzal openen deuren

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Als een van de eerste regio’s in de Alpen hebben de grote skigebieden in het Ötztal hun deuren geopend. Zo opende 13 november Obergurgl-Hochgurgl en op 14 november Sölden. Beide skigebieden kunnen hun gasten op dit moment voorzien van perfect geprepareerde pistes.

Door de Rettenbach- en Tiefenbach Gletsjer kunnen de echte fanatiekelingen al sinds begin oktober hun bochten maken in het gebied van Sölden. Gisteren zijn dan hier dan ook de skiliften van het skigebied Giggijoch in gebruik genomen, waardoor er veel nieuwe pistes beschikbaar zijn.

Obergurgl-Hochgurgl kondigde afgelopen donderdag aan om ook dit weekend de deuren te openen. Om extra gasten te trekken kan er geprofiteerd worden van gereduceerde skipas-tarieven en worden er kortingen oplopend tot 20 procent gegeven bij alle ski verhuur bedrijven.

Door de enorme hoeveelheid sneeuwval van afgelopen week zien de skigebieden de opening van het seizoen positief tegemoet. Ideale omstandigheden zorgen er voor dat de pistes er goed bij liggen. Sölen zal op 22 november de vierde editie van het Electric Mountain Festival organiseren. Hierbij zullen sterren als David Guetta, Martin Solveig en Klingande aanwezig zijn.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in