Nieuwsalert per mail ontvangen

Gratis skipas in Livigno

Livigno is een hooggelegen dorp in Italië, vlakbij de grens van Zwitserland. Omdat het dorp op ruim 1800 meter ligt kun je hier dankzij de goede sneeuwcondities nog heel fijn skiën, want er ligt nog meer dan genoeg sneeuw. Door de goede ligging van Livigno zijn deze goede condities gegarandeerd tot mei en dat in combinatie met 115 km aan pistes maakt het de ideale voorjaars skibestemming.

Je kunt in Livigno genieten van 115 km aan pistes, verdeeld over de twee skigebieden aan beide zijden van het dorp. Een ander bijkomstig voordeel is dat je in de periode van 9 april tot 1 mei kunt profiteren van een gratis skipas, dankzij het ‘skipas-free arrangement‘. Uiteraard hangen hier wel bepaalde voorwaarden aan. Je krijgt de gratis skipas bij een verblijf van minimaal 4 nachten in een partner hotel of bij minimaal 7 nachten in een aangesloten appartement in Livigno. Wil je weten waar? Klik dan hier.

zon sneeuw livigno

Naast de gratis skipas is er nog genoeg te doen in Livigno. Naast de heerlijke Italiaanse keuken en buitenactiviteiten is hier van 2 tot en met 9 april het internationale Telemark evenement: La Skieda. Telemarkers van over de hele wereld bezoeken dit evenement. Ook voor de niet ervaren telemarkers onder ons is er genoeg te doen. Je kunt zelfs een beetje oefenen in de techniek. Daarnaast worden er voor de ervaren telemarkers speciale tochten georganiseerd.

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in