Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Gratis skiën in ruil voor bloeddonatie, in dit skigebied kan het!

© Loveland Ski Area

Wintersportredacteur

Op 8 april organiseert het skigebied Loveland in Colorado in samenwerking met de bloedbank Vitalant een unieke actie. In ruil voor je donatie krijg je een gratis dagskipas voor dit of volgend skiseizoen in het skigebied. Een super leuke en goede actie!

Bloed doneren in ruil voor skipas

Als je mee wilt doen aan deze actie moet je wel eerst afreizen naar Amerika. Het skigebied dat de bloedinzameling organiseert ligt in Colorado. Op maandag kun je in skigebied Loveland van 10.00 uur tot 14.00 uur terecht voor je bloeddonatie. Er worden bloeddonoren gezocht voor alle bloedgroepen, maar vooral voor het type O en voor bloedplaatjes. De actie is ontstaan na het opmerken van het tekort aan gedoneerd bloed.

Skigebied Loveland

Loveland Ski Area ligt ten westen van Denver en staat bekend om unieke acties. Zo kun je in het skigebied bijvoorbeeld ook trouwen. Het skigebied is sneeuwzeker en afdalen kan hier doorgaans van oktober tot mei. Net zoals in de meeste Amerikaanse skigebieden zijn er in Loveland geen uitgetekende pistes, maar alleen open terrein. Het skigebied biedt 728 hectare aan skiterrein. Er zijn ongeveer 94 trails, ook is er een snowpark in Loveland.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in