Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

GoPro en Oakley bundelen hun krachten

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Twee van de bekendste merken op het gebied van wintersport bundelen hun krachten en komen met een geniale nieuwe gadget. Het gaat om de merken GoPro en Oakley waarbij met een simpele applicatie real-time GoPro beelden in de lens worden weergeven. Het heet Airwave GoPro Connect en moet het volgens beide merken helemaal gaan worden.

Recon Instruments, een Intel bedrijf, heeft een nieuwe applicatie gelanceerd voor skiërs en snowboarders. De app zorgt ervoor dat dat de GoPro verbonden kan worden met een display in de Oakley goggle. Op die manier kun je real-time video’s en foto’s maken zonder dat je daarbij hoeft te twijfelen of de camerastand goed staat. De app kan alleen gebruikt worden bij een GoPro HERO4.

“Veel wintersporters hebben tegenwoordig de beschikking over een GoPro camera. Op minder mooie dagen zit niemand te wachten om de handschoenen uit te trekken en de camera aan te zetten. Deze handelingen hoeven allemaal niet verricht te worden met de nieuwe Airwave GoPro Connect en we zijn erg blij met het eindresultaat”, aldus Tyson Miller, Directeur Product Management bij Recon Instruments.

De Oakley Airwave 1.5 is de meest geavanceerde goggles op dit moment. De goggle heeft de beschikking over de Recon Snow2, een uniek en sterk heads-up display systeem dat je in de lens voorziet van handige informatie. Hierbij moet je denken aan afgelegde afstand, GPS coordinaten en afgelegde hoogtemeters. Nu met de koppeling met GoPro kan er simpel geswitched worden tussen beide applicaties. Geniaal en handig voor tijdens de wintersportvakantie. Iets voor onder de kerstboom misschien?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in