Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Gisteren beleefden diverse skigebieden een seizoensopening met Kaiserwetter

© Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau

Wintersportredacteur

Na een sneeuwrijke week was gisteren de seizoensopening in diverse skigebieden in de Alpen. De liften gingen onder andere open voor de eerste skidag in Ski Juwel, de Zillertal Arena, Serfaus-Fiss-Ladis en de Aletsch Arena. In deze skigebieden was er een prachtige dag uitgekozen voor de start van het winterseizoen. Hoewel er in de dalen wat mist hing, was hier boven niets van te merken!

Eerste skidag in Ski Juwel

We hebben beelden ontvangen uit Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau van gisteren. Wat was het een prachtige dag! Naast de eerste skidag, was het in dit skigebied ook de eerste dag van de nieuwe Hornbahn 2000 lift. De nieuwe 6-persoonslift vervangt de oude 4-persoonslift. Nu kun je nog comfortabeler en sneller de berg op! Ga jij deze nieuwe lift dit jaar nog proberen?

››› Aanbiedingen Ski Juwel

Een prachtige dag in Serfaus-Fiss-Ladis

Serfaus-Fiss-Ladis begon dit winterseizoen met Kaiserwetter en vele wintersporters hebben daar gebruik van gemaakt. Gisteren was het een nationale vrije dag in Oostenrijk en natuurlijk trokken veel mensen de bergen in. Dat kun je zien op de foto’s vanuit het skigebied!

››› Aanbiedingen Serfaus-Fiss-Ladis

Eerste skidag in de Aletsch Arena

Ook in Zwitserland ging het seizoen van start in enkele skigebieden, onder andere de Aletsch Arena, Thyon, Nendaz en Veysonnaz openden de liften voor de eerste skidag.

››› Boek je wintersport naar Zwitserland

Wildkogel Arena start het seizoen

De eerste skidag in de Wildkogel Arena begon met een zonnetje! De pistes lagen er perfect bij gisteren. Vanuit het skigebied wordt er een video gedeeld op Instagram, geniet je mee?

››› Aanbiedingen Wildkogel Arena

Dit weekend begint het seizoen in nog meer skigebieden

Vanaf dit weekend heb je een nog grotere keuze uit skigebieden waar je kunt afdalen. Er komen namelijk nog eens enkele skigebieden bij de al ruim 125 geopende skigebieden. Dit zijn onder andere: Almenwelt Lofer, Galtür en Les 3 Vallées.

Almenwelt Lofer opent eerst alleen in de weekenden, 17 december is de officiële start van het hele skigebied. Je kunt voor een weekendje dus wel al heen! In Paznaun opent skigebied Galtür de liften. Hier kon je al skiën in Ischgl, maar het aanbod wordt dus vergroot. In Frankrijk opent het gigantische skigebied Les 3 Vallées en dit gaat samen met interessante kortingsacties! Wil je een week voordelig skiën, dan raden wij je aan in de auto te springen!

››› Start skiseizoen 2022/2023: openingsdata skigebieden

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in