Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Geweldige condities in Saalbach Hinterglemm dit weekend

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Het was genieten afgelopen weekend in Saalbach Hinterglemm en dat geeft goede hoop voor de rest van het seizoen. De officiële opening vindt op 3 december plaats, maar voor de echte liefhebbers ging het skigebied afgelopen weekend al eventjes open. Aan de condities heeft het niet gelegen, want de strak blauwe lucht in combinatie met koude temperaturen heeft de seizoensopening een succes gemaakt. 

Saalbach Hinterglemm is sinds dit jaar tot het grootste skigebied van Oostenrijk en kijkt uit naar de opening van volgende week. Met de verbinding naar Fieberbrunn zijn zij met 270 km pistes SkiWelt voorbij en zetten daarmee groot in qua promotie van het gebied. Zie onderstaande video voor de heerlijke condities op dit moment.

Ga jij mee aankomend weekend?

First skiing day on 28.11.2015Was meint ihr: Das waren doch super Bedingungen für den ersten Skitag am 28.11.2015? Offizieller Saisonstart ist am 03.12.2015. Unbedingt vormerken!!!We had superb conditions for the first day of skiing on 28.11.2015, don’t you think so? Official start of the season is on 03.12.2015. Don‘t miss it!!!

Posted by Saalbach Hinterglemm on maandag 30 november 2015

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in