Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Geen grootse opening MK Skiservice door verbod gemeente

De bouw van de skipiste bij de nieuwe skiwinkel. (Foto: Facebook MK Skiservice)

Wintersportredacteur

De bekende wintersportwinkel MK skiservice & Frosty had vandaag een grote opening gepland staan van hun nieuwe winkel. Een helikopter werd speciaal ‘overgevlogen’ en er werd zelfs een complete skipiste gebouwd. De gemeente De Bilt heeft echter roet in het eten gegooid en laat het feest niet doorgaan.

Eigenaar Menno Koelewijn is teleurgesteld. Geen wonder als je zoveel voorbereidingen hebt getroffen om je nieuwe winkel, waar je hart en ziel in hebt gestoken, zo groots te openen. De burgemeester vertelde aan de Telegraaf dat het feest niet door kan gaan vanwege ontbrekende vergunningen. Wel liet hij weten het toe te juichen dat ondernemers dit soort activiteiten ontplooien. Niet dat de eigenaar van de skiwinkel daar wat aan heeft overigens.

De winkel gaat vandaag tijdens de koopavond wel open, maar sprake van een feestje is er niet meer. Alcohol wordt niet geserveerd, maar de kinderchampagne staat wel voor je klaar. De DJ is dan wel afgezegd, maar de helikopter met ingebouwde bar kon niet meer afgezegd worden.

Wij wensen Menno ondanks deze domper nog steeds heel veel plezier vanavond en hopen dat het een gezellige koopavond wordt. Succes met de nieuwe winkel!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in