Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Foto-update: zo mooi was het in Italië dit weekend

© Gijs Hardeman

Wintersportredacteur

Waar wij in Nederland een regenachtig weekend achter de rug hebben, hebben wintersporters die in Italië waren afgelopen weekend een paar prachtige dagen achter de rug. Dat laten deze foto’s van Gijs Hardeman maar al te goed zien. Wat een pistegenot!

Genieten in verschillende skigebieden

Gijs was samen met z’n jongste aan het skiën de afgelopen dagen en stuurde wat heerlijke beelden door van de vader-zoon skitrip. De mannen waren te vinden in Antagnod, Champoluc en Cervino en veel beter weer hadden ze zich niet kunnen wensen. Het was in ieder geval genieten. Eerst in het kleine skigebiedje bij Antagnod, daarna in het grotere Champoluc. Gijs: “Champoluc is echt een aanrader met kids. Je hebt hier superleuke lange rode pistes. En dan zijn er ook nog eens bijzonder aardige mensen. Cervino Ski Paradise is wat groter en massaler, maar ook prachtig met dit heerlijke weer. En je kunt er natuurlijk heel sneeuwzeker skiën tot bijna 4000 meter. Of de oversteek naar Zwitserland maken.”

Heerlijke plaatjes

De trip van Gijs en z’n zoontje heeft niet alleen mooie herinneringen opgeleverd, maar ook mooie plaatjes. Want mooie plaatjes schieten kun je wel aan Gijs overlaten. Kijk en geniet even mee. Ik zou zo die kant op willen!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in