Nieuwsalert per mail ontvangen

© Skiinformatie.nl

Foto-update: zo mooi is het vandaag in Kitzbühel

Wintersportredacteur

Voor opnames van 24 UUR IN zijn we vandaag in het prachtige stadje Kitzbühel. Bekend van het authentieke uiterlijk van het centrum, maar natuurlijk ook van de Hahnenkammrennen. We hebben weer ontzettend geluk met het weer, dus het was niet zo moeilijk om mooie foto’s te maken.

Kitzbüheler Horn

We waren deze ochtend en het begin van de middag te vinden op de Kitzbüheler Horn. Dat is één van de skigebieden van Kitzbühel. Het is een wat kleiner skigebied dat veelal in de zon ligt en waar het een stuk rustiger is dan in bijvoorbeeld het Hahnenkamm gebied.

Dit seizoen zijn er twee nieuwe liften gebouwd in het familiegebied. Een zespersoons stoeltjeslift en een tienpersoons gondel. Vooral de laatste is indrukwekkend, want die is ontzettend ruim ingericht, waarbij ieder z’n eigen stoeltje heeft. Verder is het uitzicht fenomenaal vanuit de gondel, die bijna geheel uit glas bestaat.

Ik had nog nooit op de Kitzbüheler Horn geskied, maar was positief verrast. Een aanrader wat mij betreft. En de kaiserschmarrn die we bij de Hornköpfl gegeten hebben ook! Heerlijk!

 

Foto-update Kitzbühel

Hieronder een impressie van vandaag. We begonnen in de wolken, maar daar stegen we al heel snel bovenuit. Er lag zo’n 3 centimeter verse sneeuw, dus het was puur genieten. Dit soort dagen koester ik! Zeker ook omdat ik zondag weer in Nederland ben.

Landschap Kitzbühel met laaghangende mist Snowtuben in KitzbühelHead ski's in de skilift Lift Kitzbüheler Horn Nieuwe lift Kitzbüheler Horn Kaiserschmarrn in een pannetje Genieten van het uitzicht in Kitzbühel Sneeuwengel maken Genieten van het uitzicht Miranda op de piste in Kitzbühel Kitzbühel op een bruggetje op de piste Berghut in Kitzbühel op de Kitzbüheler Horn Kitzbühel In de poedersneeuw Piste in Kitzbühel Poedersneeuw

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in