Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Foto-update: veel sneeuw in het Kleinwalsertal

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Het is een geweldige dag in de Alpen. Hoewel er in veel dalen een dikke laag mist hangt, is het boven de wolken in de bergen prachtig weer. In de skigebieden wordt hier dankbaar gebruik van gemaakt. Vandaag is het een nationale vrije dag in Oostenrijk en vele mensen trekken de bergen in. Zo ook Sanne van de KWT Lodge. Zij deelde deze prachtige beelden met ons. Kijk je mee?

Een wandeling door het Kleinwalsertal

Sanne de Jong, van de Kleinwalsertal Lodge, was vandaag op pad in het winterse Kleinwalsertal. De liften zijn nog dicht, dus werd er gewandeld. Daarvoor ging ze naar de Gehrenspitze, dat is richting de Kanzelwand. Het uitzicht was fantastisch. Sanne liep boven de wolken waar het dal mee gevuld was en had zo zicht op het wolkenmeer. Morgen openen de eerste liften in het skigebied en kan er geskied worden in deze prachtige omgeving.

Start skiseizoen in het Kleinwalsertal

Het Oostenrijkse Kleinwalsertal vormt samen met het Duitse Oberstdorf het grensoverschrijdende skigebied Oberstdorf Kleinwalsertal. Een skigebied met 130 km aan pistes, waarbij je kunt skiën in zowel Duitsland als Oostenrijk. Dat maakt een wintersport hier extra bijzonder. Vanaf 9 december 2022 kan er weer geskied worden in Oberstdorf Kleinwalsertal. Het seizoen loopt meestal door tot april. Vooral voor families is dit skigebied perfect. Er zijn verschillende snowparks waar kinderen zich goed kunnen vermaken en vele mogelijkheden voor skilessen.

LEESTIPVandaag kun je weer skiën in Ski Juwel, Zillertal Arena, Serfaus en…

Winterse beelden

Zo ziet het er vandaag uit in het Kleinwalsertal!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in