Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Foto-update: ijskoud en zonnig in Gerlos

Wintersportredacteur

We schreven er al eerder over vandaag: het is koud in Oostenrijk. Dat ervaar ik zelf ook, hier in Gerlos. Het is ijskoud, maar ook heerlijk zonnig. Hoe het er vandaag uitziet op de pistes laat ik je nu zien in deze foto-update. Want ondanks de kou, kun je zeker weten genieten hier!

Af en toe even opwarmen

Wij zijn sinds vrijdag in Gerlos en hebben afgelopen weekend nog wat heerlijke sneeuw zien vallen in het dorp. Vandaag zijn de wolken weg en is het prachtig weer. Wel is het nodig om af en toe even op te warmen binnen, buiten is het namelijk erg fris. Toen we vanochtend de stoeltjeslift op de Ebenfeld instapten gaf de thermometer -16˚C aan. Dat is fris! Voor onze kleine, die voor het tweede jaar op ski’s staat, was de kou echt even wennen, gelukkig is hij goed warm aangekleed. En zelf vinden we het ook helemaal niet erg om af en toe even op te warmen en de inwendige mens te verwennen, dus het is heerlijk. Bovendien kunnen de sneeuwkanonnen wel volle bak draaien en dat doen ze ook!

Verbinding naar Zell binnenkort open

De Zillertal Arena is sinds eind vorige week open, na een uitstel van de opening. Het afgelopen weekend kon er dus geskied worden, maar dat hebben wij nog niet gedaan. We hebben vandaag, de eerste dag met mooi weer, voornamelijk in het skigebied van Gerlos doorgebracht. Morgen is het plan om eens een kijkje nemen in Königsleiten en Krimml. Die skiverbindingen zijn namelijk geopend. De verbinding tussen Zell en Ziller en Gerlos opent aanstaande woensdag, liet het skigebied vandaag weten.

Heerlijk winters

De sneeuwval van de afgelopen dagen heeft veel goeds gedaan voor de pistes en ook voor het winterse plaatje. De bomen liggen nu vol met sneeuw, de daken van de huizen zijn wit en het ziet er op en top winters uit. Kijk maar even mee!

Genieten met een grote G

De komende dagen blijft het lekker weer en wordt het ook uiteindelijk minder koud. Ideale omstandigheden dus voor een wintersportvakantie. Wij blijven nog even genieten met een grote G. Kun jij ook niet wachten om weer van de pistes in Gerlos af te glijden, maar heb je nog niet geboekt? Doe dan eens een aanvraag voor een accommodatie om meer informatie te krijgen.

Groeten uit Gerlos!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in