Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

FOTO-UPDATE: heel veel zon en heerlijke pistes op de Kitzsteinhorn

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Wintersporters in de Alpen hebben op het moment niets te klagen. Sowieso al niet natuurlijk als je op wintersport bent, maar nu is het helemaal dubbel genieten. Als ik de foto’s van collega Marlous zie, zou ik bijna weer in de auto stappen. De lucht is strakblauw, er ligt een dik pak sneeuw en de pistes liggen er perfect bij. Heerlijk! Die foto’s kan ik jullie natuurlijk niet onthouden. Dus als je weer even in de wintersportstemming wilt komen, scroll dan snel verder!

Wintersport op de Kitzsteinhorn

Marlous is op het moment op wintersport in Zell am See – Kaprun en was de afgelopen dagen te vinden op de Kitzsteinhorn. Toen het in het dal nog bewolkt was, stond zij op de gletsjer boven de wolken en was het prima vertoeven. De temperaturen liggen onder het vriespunt, maar in het zonnetje kun je nog steeds lekker buiten op het terras zitten. Ook een tocht richting het Skicircus en een dagje skiën in Hochkönig staan nog op de planning, maar daarover later misschien nog meer. Voor nu genieten we even van de heerlijke beelden en ben ik zelfs een tikkie jaloers terwijl ik achter m’n bureau zit.

Fijne foto’s vanaf de Kitz

Bij het zien van onderstaande foto’s wil je spontaan weer in de auto stappen om nog een paar dagen te genieten in de sneeuw. Dus kijken op eigen risico…

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in