Nieuwsalert per mail ontvangen

Feesten la Folie Douce in Val Thorens afgezegd

Het après-ski paradijs Folie Douce in Val Thorens heeft voor onrust gezorgd in het skigebied. De activiteiten van het evenement zijn tot eind maart afgezegd vanwege incidenten die vorige week plaatsgevonden hebben. De skiliftmaatschappij van Val Thorens heeft de toegang tot Folie Douce afgezet.

De skiliftmaatschappij heeft dit besluit genomen naar aanleiding van een aantal incidenten vorige week. Naar aanleiding hiervan hebben zij een open brief geschreven aan de Folie Douce fans.

“Beste Folie Douce vrienden,

Hierbij moeten wij melden dat wij verplicht zijn alle evenementen en gast-dj’s af te moeten zeggen op de Folie Douce locatie. Door een aantal trieste incidenten zijn wij genoodzaakt de activiteiten te staken. Wij doen ons best om de kwaliteit van dit evenement hoog te houden en streven er naar om veiligheid van onze medewerkers voor op te stellen. Goede muziek en geweldige vibes, dat is waar het om moet gaan.

Uit respect voor onze medewerkers en overige betrokkenen hopen wij dat jullie met een andere houding richting La Folie Douce gaan komen”

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in