Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Eventtip: SnowFest in Den Haag van 8 tot 10 december 2023

© Simon Rainer

Elke dag het laatste wintersportnieuws

SnowFest vindt, na een afwezigheid van drie jaar, binnenkort voor de tiende keer plaats in Den Haag. Wat SnowFest 2023 inhoudt en waarom je hier aanwezig wilt zijn? Dit is hét evenement voor freeskiërs in Nederland. Er worden onder andere twee freeski wedstrijden in Den Haag georganiseerd. De beste freeskiërs komen naar Nederland om deel te nemen aan deze internationale competities. Meer informatie over dit event vind je in dit artikel.

SnowFest 2023

Op de Grote Markt in Den Haag is er tussen 8 en 10 december 2023 veel te beleven tijdens SnowFest. Een deel van de stad wordt omgetoverd tot wintersportdorp en geïnteresseerden kunnen zich hier drie dagen lang onderdompelen in de wereld van freeskiën. Lokale clubs en verenigingen zijn ook aanwezig. Wat je allemaal kunt verwachten? Onder andere het derde deel van de Rock A Rail Snowboard Tour 2023 en de DownTown StreetSki.

Rock A Rail snowboardwedstrijd

De snowboardwedstrijd Rock A Rail is na jaren weer eens in Den Haag. De afgelopen jaren is deze wedstrijd uitgegroeid tot een internationale wedstrijd met duizenden fans. Deelnemers moeten tijdens Rock A Rail een creatieve run neerzetten op hun snowboard. Er wordt alles op alles gezet om zo bijzonder mogelijke stunts uit te voeren. Deze wedstrijd in Den Haag is onderdeel van de Rock A Rail Snowboard Tour 2023, bestaande uit meerdere wedstrijden in verschillende steden. In oktober was de eerste stop al in het Zwitserse Thun en op 24 november vindt de tweede wedstrijd plaats in Innsbruck.

DownTown StreetSki voor de skiërs

Een ander onderdeel van SnowFest is de DownTown StreetSki. Internationale freeskiërs nemen het tegen elkaar op tijdens deze wedstrijd. Ook van de DownTown StreetSki zijn er dit seizoen edities in Thun en in Innsbruck.

Zo gaat het er dan aan toe!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in