Electric Mountain Festival in Sölden

02 apr 2020

Sölden, Oostenrijk

Het Electric Mountain Festival is één van de hoogtepunten in Sölden. Op 2 en 3 april 2020 nemen dj’s van wereldniveau plaats achter de draaitafel op de Giggijoch. Daar staat op dat moment een groot podium waar duizenden wintersport- en muziekliefhebbers helemaal uit hun dak kunnen gaan.

Tijdens het Electric Mountain Festival wordt de wereld van wintersport en dancemuziek met elkaar verbonden. Twee dagen lang is Sölden dé place to be voor muziekliefhebbers. Verschillende bekende dj’s hebben inmiddels op het podium gestaan. Denk aan Robin Schulz, Nicky Romero en Fedde Le Grand.

Electric Mountain Festival
Op 2 en 3 april 2020 vindt het Electric Mountain Festival plaats in Sölden. Twee dagen lang kunnen liefhebbers van wintersport en muziek genieten van spectaculaire optredens op de Giggijoch. Overdag kun je genieten van de pistes en daarna van muziek. Dit jaar staat niemand minder dan Dimitri Vegas & Like Mike op het podium. Zij zijn bekend van hits als ‘Tremor’, ‘Project T’ en ‘Complicated’.

Wintersport in Sölden
Sölden ligt in het Ötztal en biedt een modern skigebied met ruim 150 km aan pistes. Dankzij de aanwezigheid van twee gletsjers en meerdere toppen boven de 3000 meter, is sneeuwzekerheid gegarandeerd van begin september tot begin mei. Je kunt hier mooie tochten skiën (BIG3), genieten van een geweldig uitzicht en heerlijk lunchen.

In het dorp is het altijd gezellig druk. Aan het eind van de skidag verzamelt iedereen zich in de vele après-ski bars. Vooral in de Schirmbar en Almrausch is het gezellig.

Electric Mountain Festival Sölden
Bekijk Sölden

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in