Dutchweek Kirchberg

15 jan 2020

Kirchberg, Oostenrijk

Dutchweek blijft maar uitbreiden: in 2020 vindt de eerste editie van Dutchweek Kirchberg plaats. Van 15 t/m 19 januari 2020 staat dit sfeervolle dorp in het teken van Dutchweek Gerlos. Après-ski, livemuziek en optredens van bekende dj’s staan tijdens deze dagen op het programma. 

Overdag kun je de pistes van skigebied Kitzski ontdekken en rond het middaguur kun je terecht bij de eerste feestjes. Dutchweek Kirchberg belooft een spetterend evenement te worden!

Dutchweek Kirchberg
De afgelopen skiseizoenen heeft Dutchweek iedere keer weer een nieuwe bestemming aan haar lijstje toegevoegd. Begin maart werd bekend gemaakt dat Dutchweek vanaf 2020 ook in Kirchberg plaatsvindt. De eerste editie gaat op 15 januari van start en geeft daarmee tevens het startschot van het Dutchweekseizoen. Dutchweek Kirchberg belooft wederom een spectaculaire editie te worden. DJ’s, livemuziek, après-ski en ga zo maar door.

Bestel hier je eventbandje

Wintersport in Kirchberg
Kirchberg is onderdeel van skigebied Kitzski en deelt haar pistes met het nabijgelegen Kitzbühel en nog een aantal kleine dorpjes. Wintersporters hebben hier toegang tot ruim 180 km aan pistes. Verspreid door het skigebied liggen allerlei leuke berghutten waar je op en top van de Oostenrijkse keuken kunt genieten. Ook voor après-ski ben je in Kirchberg aan het juiste adres. De Eisbar is een groot begrip. In deze Oerhollandse bar kun je iedere dag dansen op bekende après-ski hits. Na afloop kun je nog even een kroketje of kaassouflé scoren in de snackbar.

Wintersport in Kitzski

Bekijk Kirchberg

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in