Adventure Night Serfaus

18 dec 2024

Serfaus, Oostenrijk

Adventure Night Serfaus vindt bijna iedere woensdag plaats tijdens het skiseizoen van Serfaus-Fiss-Ladis. Deze prachtige skishow staat in het teken van sprookjes. Het evenement vindt plaats bij het middenstation van de Komperdellbahn elk jaar van eind december tot begin april. Onder andere skileraren, maar ook acrobaten van Cirque du Soleil, verzorgen vanaf 21.00 uur een spectaculaire skishow in het donker. Adventure Night Serfaus is een evenement voor de hele familie.

Wat je kunt verwachten Adventure Night Serfaus?

In de wintermaanden is het bijna elke woensdag feest in Serfaus. Skileraren van skischool Serfaus nemen je in de sneeuw mee naar een magische sprookjeswereld. Geniet van vuurwerk, muziek en spectaculaire stunts op de piste. Na afloop kun je terug met de skilift, maar ook met de slee of op de ski’s.

Data & tijden

Adventure Night Serfaus vindt bijna elke woensdag plaats in het winterseizoen. Dit zijn de data voor 2024/2025: woensdag 18 en 25 december, donderdag 2 januari en ook iedere woensdag tussen 8 januari en 2 april 2025.

Wintersport in Serfaus

Ben jij op zoek naar een wintersportbestemming voor de hele familie? Dan is Serfaus ideaal. Het dorp is de grootste in het trio Serfaus-Fiss-Ladis en heeft een autovrij centrum. Met de ondergrondse Dorfbahn kun je vanaf je accommodatie makkelijk de pistes bereiken. Serfaus-Fiss-Ladis biedt 214 km aan pistes die tot een maximale hoogte van 2820 meter reiken. Waar dit skigebied vooral om bekend staat, is het familievriendelijke karakter. Kindvriendelijke restaurants, uitgebreide kinderlanden en tal van activiteiten, hier vind je het allemaal.

Naar Adventure Night

Reizen naar Serfaus

Na ongeveer 10 uur rijden met de auto kom je vanaf Utrecht aan in Serfaus, als de verkeersdrukte meezit. Tijdens het stuk van ongeveer 890 kilometer reis je voornamelijk door Duitsland en kom je langs grote steden zoals Düsseldorf, Keulen, Frankfurt en Stuttgart. Uiteindelijk in Oostenrijk heb je een vignet nodig, als je over de snelwegen wilt rijden.

Serfaus ligt in het westen van Oostenrijk en is ook makkelijk te bereiken met het vliegtuig. Na een vliegreis naar Innsbruck is het nog maar 90 kilometer tot het wintersportdorp. Deze kun je afleggen met een huurauto, taxi, transfer of het openbaar vervoer. Wil je met de trein op wintersport? Dan kun je rekenen op een reis van minimaal 15 uur. Je kunt via Keulen, Stuttgart, München naar Innsbruck en Landeck-Zams reizen om uiteindelijk in Serfaus aan te komen.

Verblijven in Serfaus

› Meerdere accommodaties en arrangementen in Serfaus via Summit Travel vanaf € 340,-
› Boek een wintersport naar Serfaus met Snowtrex
› Meerdere wintersportvakanties naar Serfaus te boeken met Sunweb vanaf € 500,-

Terug naar Overzicht

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in