Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Er staat een prachtige dag voor de deur in Oostenrijk!

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Gisteren deelde wij al mee dat de Oostenrijkse skigebieden Siberische temperaturen staan te wachten. Weersomstandigheden waarbij je dik aangekleed de pistes op moet en waarbij je niet gek moet opkijken als de thermometer het cijfer -25 laat zien. Vandaag wordt deze kou verder doorgezet, maar wordt deze wel gezelschap gehouden door een heerlijk stralend ochtendzonnetje. 

Bij zonsopkomst ontvangen wij altijd van onze bloggers in de skigebieden jaloersmakende foto’s. Beelden die vaak voorkomen zijn het zonnetje die net achter de bergen vandaan komt of het prachtige wolkendek dat nog ligt te slapen in het dal. Vanmorgen was het wederom raak en kunnen de Oostenrijkse skigebieden zich gaan opmaken voor een heerlijke dag.

Wat een lekkere foto’s. Inpakken die auto en naar Oostenrijk vertrekken!

Brixental Billy I

Foto: Brixental – Billy Vonk

Brixental Billy II

Foto: Brixental – Billy Vonk

Brixental Billy III

Foto: Brixental – Billy Vonk

Brixental Billy

Foto: Brixental – Billy Vonk

Yannick Gal vanuit Saalbach Hinterglemm ontwaakte ook heerlijk vanmorgen. Lichte nevel met de zon die langzaam doorbreekt zorgt voor prachtige condities om te skien.

Saablach

Foto: Hinterglemm – Yannick Gal

Saalbach II

Foto: Yannick Gal – Hinterglemm

 

En Timo heeft gisteren de après-ski persoonlijk dicht gedaan, maar stond vanmorgen al weer fris en fruitig op de latten. Helemaal logisch, want wie wil er met dit weer nou niet de berg op?

Flachau I

Foto: Timo Riensema – Flachau

Flachau

Foto: Timo Riensema – Flachau

Vincent Hemelaar zit het hele seizoen in Gargellen en vermaakt zich zo te zien prima.

Gargellen

Foto: Vincent Helemaal – Gargellen

 

In de loop van de dag ontvangen wij hoogstwaarschijnlijk meer foto’s vanuit de Oostenrijkse skigebieden. Genieten van deze dag, want er is weer sneeuw in aantocht!

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in