Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Eerste Club Med Exclusive Collection Resort in de bergen is geopend in Val d’Isère

Club Med

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Goed nieuws voor iedereen die nog op zoek is naar een schitterende wintersportervaring. Vanaf aankomende winter is er bij reisorganisatie Club Med een gloednieuwe accommodatie te boeken. De deuren van het eerste Club Med Exclusive Collection Resort voor de wintersport zijn onlangs geopend. Vakantie in Club Med betekent een luxueuze ervaring op een uitzonderlijke locatie, genieten van culinaire hoogstandjes en vele extra’s. Op en top luxe dus tijdens je wintersport! Het eerste resort zal aankomende winter openen in Val d’Isère.

Geweldige wintersportervaring met Club Med in Val d’Isère

Vanaf december 2022 kun je genieten van een verblijf het Club Med Exclusive Collection Resort in het Franse Val d’Isère. Tijdens je verblijf in dit Exclusive Collection Resort kun je wel wat extra’s verwachten. Privacy en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel, net als fijne diners van top kwaliteit en niet te vergeten staat er champagne vanaf 18.00 uur voor je klaar. Ook worden er privé transfers van en naar het treinstation of vliegveld voor je geregeld en nog veel meer.

En dat alles in het wintersportdorp Val d’Isère, een authentieke Franse bestemming waar het Club Med Exclusive Collection Resort helemaal tot z’n recht komt. Dit is een ideale combinatie van wintersport en luxe! Er is een spa, zwembad, lekker eten, yoga, en nog veel meer mogelijkheden om uit te rusten na het skiën. De accommodaties bestaan uit Deluxe kamers en suites – met veel comfort en persoonlijke service.

All inclusive op wintersport met Club Med

Club Med is een reisorganisatie met vele indrukwekkende resorts wereldwijd. Zo ook in de wintersportgebieden! Als je wilt wintersporten in verschillende gebieden in Frankrijk, Italië en ook Canada, maar ook in stijl wilt overnachten, kun je je accommodatie hier boeken. Groot voordeel is dat je alles in één keer kunt boeken en dus van een all inclusive vakantie kunt genieten. Wat er bij je boeking inclusief is zijn je accommodatie, skipas, drankjes, maaltijden, skiles en allerlei andere activiteiten.

Wintersport in Val d’Isère

Het skigebied Tignes-Val d’Isère kent een leuke combinatie van een authentiek dorp met een veelzijdig wintersportgebied. Het centrum is erg sfeervol en levendig. Er is zelfs een leuke après-ski te beleven! Daarnaast heb je de beschikking over meer dan 300 km aan piste en een hoge sneeuwgarantie. Je kunt hier zelfs in het voorjaar en soms in de zomermaanden nog kan skiën. Het aankomende winterseizoen zal starten op 26 november 2022 en doorlopen (als de condities dit toelaten) tot 1 mei 2023.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in