Nieuwsalert per mail ontvangen

Dutchweekend is klaar om het seizoen spetterend af te sluiten

Voor de meeste wintersporters zit de wintersportvakantie er weer op en moet er weer een jaar gewacht worden voordat de ski’s ondergebonden kunnen worden. Toch duurt het seizoen nog even voort en staan er nog een aantal prachtige weken voor de deur. Weken waarin de lente temperaturen kunnen overheersen en gezellige feestjes in de planning staan. Zo ook de bekende feesten van Dutchweekend in het Italiaanse Sauze d’Oulx en Dutchweekend Saalbach. Feestjes waar je het winterseizoen heerlijk mee kunt afsluiten.

Via Facebook laat de organisatie weten helemaal klaar te zijn voor de feesten. Dutchweekend Italia wordt van 16 t/m 20 maart georganiseerd in het bekende Italiaanse skigebied Sauze d’Oulx. Na dit culinaire en feestende spektakel vertrekken zij richting Saalbach waar van 23 t/m 28 maart Dutchweekend Saalbach op ons staat te wachten. Een evenement waar wij ook met de redactie van Skiinformatie.nl een kijkje gaan nemen. Hollands succes in Oostenrijk is altijd speciaal en daarom gaan wij graag even langs

Dutchweekend
“We hebben het hele jaar hard gewerkt om samen met onze partners zoals Summit Travel en Goldbergh weer een spectaculair feestje neer te zetten. Zowel voor Dutchweekend Italia als voor Dutchweekend Saalbach belooft dit weer een gaaf te worden. Wij hebben er zin in en kijken uit naar alle Nederlanders die speciaal voor het feest afreizen richting Italië en Oostenrijk,” aldus Anouk Schrijver, mede-eigenaar van Dutchweekend. Op dit moment rijdt het hele team, bestaande uit Wim de Zwart, Anouk Schrijver, Fabian Huising en Laura Berkel, richting Italië. Succes en tot eind maart!

Ken jij skigebied Engelberg al in Zwitserland?

Wij bezochten het skigebied!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in