Nieuwsalert per mail ontvangen

Dutchweek.nl presenteert Dutchweekend Anthem 2017

dutchweekend anthem 2017

Vele grote festivals hebben een eigen ‘anthem’. Een nummer dat speciaal voor dat festival is gemaakt. Denk aan Defqon, Sensation, maar ook aan Dutchweekend, dat dit jaar wederom z’n eigen anthem heeft. De Dutchweekend Anthem 2017 werd gisteren gepresenteerd, dus kunnen jullie er alvast aan wennen voordat jullie de aankomende twee weekenden te vinden zijn op de Dutchweekend festivals in Saalbach en Gerlos.

Van 22 t/m 25 maart vindt het Dutchweekend Saalbach plaats en van 29 maart t/m 1 april Dutchweekend Gerlos. Die weekenden staan in het teken van ‘Snow & Fun To The Max’. Naast de gewone wintersport fun kun je, nee moet je eigenlijk, helemaal uit je dak gaan op de lekkerste beats en deelnemen aan vette activiteiten. De weekenden zijn voor Nederlandse wintersporter thé place to be als je van feesten houdt. En bij zo’n feestweekend hoort natuurlijk een beetje voorpret.

Dutchweekend Anthem 2017

Een gedeelte van die voorpret is nu online te vinden. De organisatie van de weekenden vertelt: “Dit jaar is onze Dutchweek anthem ‘Remember’ geproduceerd door Devan en uitgebracht door Nextgen Records. De track geeft echt heel goed weer waar Dutchweek.nl voor staat!”

Wat zeg jij? Hot or not?

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in