Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Dieven met Scream masker stelen duizenden euro’s uit hotel St. Anton am Arlberg

© Skiinformatie.nl

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Maandagnacht hebben drie daders een kluis met daarin enkele duizenden euro’s gestolen uit een hotel in St. Anton am Arlberg. De drie zijn volgens de politie met een zilveren of grijze Fiat Punto met een Tsjechisch kenteken gevlucht. De politie van St. Anton vraagt getuigen om meer informatie.

Geld gestolen uit hotel in St. Anton

Hoe dit heeft kunnen gebeuren in St. Anton am Arlberg? Op ORF staat dat een 23-jarige Tsjech een kamer in het hotel huurde en op deze manier zijn mededaders toegang heeft gegeven. Zo konden de twee ‘collega’s’ ongehinderd het pand betreden. Twee van de drie daders zijn nog onbekend, hun gezichten waren verborgen achter een ‘Scream masker’ uit de filmreeks Scream. Het geld is gestolen uit een kluis in het kantoor van het hotel. De buit bedraagt waarschijnlijk enkele duizenden euro’s.

Politie zoekt daders

De politie is op dit moment hard op zoek naar de daders. Ze vermoeden dat de inbrekers zijn gevlucht in een zilverkleurige of grijze Fiat Punto met een Tsjechische kentekenplaat. Ben je op dit moment in de regio tijdens je zomervakantie en weet je meer over deze situatie? Bel dan de politie van St. Anton op het telefoonnummer: +43 59133 7148.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in