Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Dodelijke val bij après-ski bar in St. Anton

© Skiinformatie.nl

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Een jonge Noor is zo’n 50 meter naar beneden gevallen bij een après-ski bar in St. Anton am Arlberg. In de nacht van dinsdag op woensdag is hij overleden. Zijn vrienden belden de politie in St. Anton, nadat de hij niet kwam opdagen bij de accommodatie. Hoe het ongeluk precies is gebeurd, is nog niet duidelijk. Er was wel alcohol in het spel.

Ongeluk in St. Anton

Het ongeluk gebeurde in de nacht van dinsdag op woensdag in St. Anton am Arlberg. Voor een après-ski bar bij piste nummer 50 in het wintersportdorp staat een muurtje en daaroverheen is de wintersporter waarschijnlijk gevallen. De 25-jarige stortte zo’n 50 meter naar beneden, in het steile terrein met stenen. De Noor was samen met een hele groep onderweg in het skigebied. Die avond vertrokken de vrienden rond 18.00 uur naar de accommodatie, maar de 25-jarige bleef achter. Toen hij uiteindelijk niet thuiskwam, werd de politie ingeschakeld.

Zoektocht gestart

De vrienden en politie zijn ’s nachts en ’s ochtends op zoek gegaan naar de jongen. Pas woensdagmiddag is het lichaam van de Noor gevonden, onder de après-ski gelegeheid. Volgens de politie was er alcohol in het spel.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in