Dit zijn de beste skishops van 2017 en wel hierom

Bij een wintersportvakantie komt ontzettend veel kijken. Om een weekje te kunnen skiën heb je de juiste supplementen nodig. Van een nieuwe skijas, skibroek, een stel handschoenen en ski’s tot snowboards, ondergoed en sokken. Het zijn allemaal spullen die we niet kunnen missen. Waar je deze spullen kunt vinden? Dit zijn de beste skishops van 2017 en wel hierom.

De beste skishops van 2017

Skimaterialen kosten vaak een hoop geld, maar kunnen ook een hele tijd mee. De prijs moet goed in verhouding liggen met de kwaliteit. Deze skishops zijn volgens de 55.000 stemmen van Nederlandse skiërs tijdens de Snowplaza Awards de beste.

1. MK Skiservice & Frosty Bilthoven

MK Skiservice & Frosty Bilthoven blijkt de beste skishop van 2017 te zijn. De shop heeft namelijk een grote collectie aan ski’s, kleding, skischoenen, snowboards en bindingen. De beste merken worden hier verkocht voor een eerlijke prijs. Al 25 jaar lang is de skishop in zowel Nederland als België onmisbaar. Een goede voorbereiding begint bij een bezoek aan MK Skiservice & Frosty Bilthoven. Ieder jaar weer gaan ze naar de Alpen om de nieuwste wintersportmaterialen te testen om vervolgens advies te geven en producten aan te bieden van het Bilthovense Rembrandtlaan 36.

2. Snowcountry.nl

Snowcountry.nl is een skishop die van alle markten thuis is. Van ski’s, snowboards en kleding tot gletsjeruitrusting en producten voor lawineveiligheid. Al jaren levert de skishop prachtige skiuitrusting voor freeskiërs en snowboarders uit heel Europa en zelf landen erbuiten. Grote merken worden hier veel verkocht.

3. Ski-outlet-venray.nl

Van allerlei soorten ski’s, skihelmen, -schoenen en -stokken tot handschoenen, kindermaterialen, brillen en nog heel veel andere wintersportaccessoires. In Ski-outlet-venray.nl is voor een vakantie in de witte bergen te vinden. De kwaliteit is hier ontzettend goed, wat tevens geldt voor de service.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in