Dit zijn de beste rollerbanen van 2017 en wel hierom

Voor het eerst skiën kan heel spannend zijn en daarom is voorbereiding zeker een goed idee. Aandacht besteden aan de techniek speelt hier een grote rol in. Wanneer je weet waar je op moet letten als je op de latten staat en het gevoel een beetje te pakken hebt, zul je op de echte pistes beter uit de voeten komen. Ook de wintersporters die al een tijdje skiën kunnen vaak een paar lessen gebruiken om de puntjes op de í te zetten als het gaat om techniek. Dit zijn de beste rollerbanen van 2017 en wel hierom.

De beste rollerbanen van 2017

55.000 Nederlandse wintersporters hebben hun stem laten gelden bij de Snowplaza Awards. Uit de resultaten blijken dit de beste rollerbanen van 2017 te zijn. Goed om even langs te gaan voor een aantal lessen.

1. Skischool Drachten

De Skischool in Drachten is in bezit van de twee grootste en modernste rollerbanen van Nederland. De banen hebben een afmeting van 8 bij 12 meter. Het is hierdoor een perfecte plek om goed aan de techniek te werken. De persoonlijke begeleiders helpen zowel beginnende als gemiddelde skiërs bij het verbeteren van deze techniek. Omdat de banen veel standen hebben, kunnen zelfs gevorderde skiërs hier terecht voor wat extra oefening.

2. Wintersportcentrum Ski-inn Dronten

Ook kleinschalige rollerbanen zijn ideaal om het skiën onder de knie te krijgen. Bij Wintersportcentrum Ski-inn Dronten ben je zeker van goede, persoonlijke begeleiding en krijg je het gevoel alsof je geen nummertje bent. Een goede warming-up van 30 minuten en dan kun je de baan op. De baan wordt afgesteld op het skiniveau en hier zal de leraar op inspelen. De rollerbaan kan op veel standen gezet worden, waardoor ook gemiddelde en zelfs gevorderde skiërs aan hun techniek kunnen werken.

3. Alpine Sports Den Hoorn

Alpine Sports in Den Hoorn is een professioneel indoor ski- en snowboardcentrum waar men de prachtige sport kan leren. Door de focus ontzettend op de techniek te leggen, zijn wintersporters goed voorbereid op de echte besneeuwde bergen. Zowel beginnende als gevorderde snowboarders of skiërs kunnen hier terecht voor het verbeteren van de techniek. Hier ben je verzekerd van persoonlijke begeleiding.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in