Dit zijn de beste reisorganisaties van 2017 en wel hierom

Een wintersportvakantie moet goed georganiseerd worden. Alleen dan kun je met een gerust hart denken aan een geslaagd weekje in de sneeuw. Het begint allemaal bij het kiezen van de juiste reisorganisatie. Ervaring, service, betrouwbaarheid en verstand van wintersportreizen is waar je natuurlijk naar kijkt. Dit zijn de beste reisorganisaties van 2017 en wel hierom.

De beste reisorganisaties van 2017

Volgens 55.000 Nederlandse wintersporters die hun stem hebben laten gelden voor de Snowplaza Awards zijn er een aantal reisorganisaties die het beste zijn. Welke bedrijven dit zijn en wat ze zo goed maakt lees je hieronder.

1. Summit Travel

Summit Travel is in bezit van een aantal belangrijke eigenschappen, namelijk een passie voor reizen, een passie voor wintersport, een achtergrond in het bedrijfsleven, een aangeboren inlevingsvermogen en een ultieme servicegerichtheid. Het is een reisorganisatie die zich specialiseert in wintersportreizen en daarom zo groot is. De 13 jaar lange ervaring en het ruime assortiment dat tegen een eerlijke prijs aangeboden wordt, hebben veel wintersporters al een geslaagde vakantie bezorgd. Alle hotels worden kritisch beoordeeld, waardoor men er zeker van kan zijn dat de gekozen bestemming aan de eisen voldoet. De website is betrouwbaar en daarom ook in de smaak gevallen mij menig Nederlandse wintersporter.

2. Sunweb

Sunweb is in zowel de zomer als de winter onder Nederlandse vakantiegangers ontzettend geliefd. De reisorganisatie heeft een goede bekendheid opgebouwd en is daarom heel betrouwbaar. Het aanbod aan reizen is enorm. Hierdoor kan iedere soort wintersporter hier een geschikte vakantie in de sneeuw vinden. Van dure luxe verblijven met z’n tweeën tot goedkope praktische accommodaties voor het hele gezin. De diversiteit in aanbod is enorm. Sinds 2000 biedt Sunweb voordelige wintersportvakanties aan naar bestemmingen binnen Europa. In 2015 heeft de kwaliteit van de website geleid tot een uitroeping van ’s werelds beste ski tour operator’.

3. Bizztravel

Ook Bizztravel richt zich alleen op wintersportvakanties. Hier vind je voordelige prijzen en veel wordt inclusief aangeboden. Met de meer dan 30 jaar ervaring in de wintersportbranche heeft Bizztravel een mooie naam weten op te bouwen. De prijs is in verhouding met de kwaliteit heel acceptabel. Verder is er een groot aanbod in reizen, waardoor iedere soort wintersporter hier voor een vakantie in de sneeuw kan kijken.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in