Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

Droomverblijf: Dit luxe vakantiehuis in Chamonix moet je zien!

Wintersportredacteur

We dromen allemaal wel eens van een prachtig tweede huis in de Alpen. Mooi zwembad, veel kamers waar je vrienden en familie kunt ontvangen, heerlijke sauna en uiteraard gelegen dichtbij de pistes van een skigebied. Allemaal variabelen die redelijk zeldzaam zijn, maar die wij regelmatig langs zien komen op het internet. Om die reden gaan wij vanaf deze week het topic: ‘vakantieverblijf van de week’ in het leven roepen.

Hopelijk worden jullie niet te jaloers, want de meeste woningen die wij uitlichten hebben een waarde van boven de 1 miljoen euro en zijn alleen bereikbaar voor de ‘rijke stinkerds’ onder ons. Deze week hebben wij het genoegen met drie prachtige villa’s gelegen in het mooie skigebied Chamonix, Frankrijk.

In totaal zijn alle huizen bij elkaar 1.400m2 groot en heeft het de beschikking over 5.400m2 grond. In de zomer beschikken de huizen over twee prachtige zwembaden die in de winter uiteraard bedekt zijn. Om toch heerlijk in het water te kunnen dompelen heeft elk huis een heerlijke binnen- en buiten jacuzzi klaar staan. Na een lange dag skiën kun je heerlijk genieten van de prachtige uitzichten die de huizen hebben en zijn er in alle villa’s in totaal 12 slaapkamers verwerkt. Daarnaast is er een grote bioscoopruimte waar films bekeken kunnen worden en ligt het complex aan de piste. Ideaal voor de wintersportvakantie toch?

In totaal kosten alle villa’s samen €12.500.000,-. Gedeeld door drie vrienden dan is dit goed te doen lijkt mij….! Wel even een tip: als je het gekocht hebt, nodig je ons dan ook even uit?

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in