Nieuwsalert per mail ontvangen

Diamanten skihelm nieuwste trend?

Een helm dragen is tegenwoordig het grootste onderwerp van gesprek tijdens de wintersport. Is het wel hip? Zit het wel lekker? Zal het gaan zweten? Om al deze vragen weg te werpen is er een helm op de markt gekomen die met diamanten is versierd. Ik ben erg benieuwd of nu écht iedereen zal overstappen op het dragen van een helm tijdens het skiën.

Skihelm met diamanten

Het maakt niet uit of je nu een goede of een slechte skiër bent, er is altijd risico dat je met je hoofd tegen iets aan valt. Dit kan bijvoorbeeld komen door een andere skiër die minder ervaren is en roekeloos ski gedrag vertoont.

Bij het dragen van een helm verklein je de kans op hoofdletsel met 60%. Dit is afgelopen jaar uitgezocht door Noorse wetenschappers die de functie van een helm hebben onderzocht. Momenteel zijn helmen één van de snelst groeiende ski uitrustings producten. Dit komt voornamelijk door de moderne helmen die voorzien zijn van allerlei leuke snufjes en gadgets. Ze zijn lichter en meer comfortabel dan de helmen in het verleden.

Het is tegenwoordig niet meer alleen de pasvorm die bepaalt of een helm goed zit. Er zijn zoveel aanbieders op de skihelm markt, dat wintersporters verwend zijn geraakt. De helm moet naast veiligheid ook goed bij de outfit passen en niet te veel ruimte innemen in de kofferbak.

Een helmenfabrikant heeft om al deze belemmeringen te omzeilen en helm op de markt gebracht met diamanten. In de formule 1 wereld was Hamilton de eerste met een diamanten helm. Zullen straks de diamanten op de piste je tegemoet glimmen??
Hoe ver gaan we met deze luxe producten? Zijn er straks ski’s die automatisch ervoor zorgen dat je een afdaling maakt? Ik hoor graag jullie reacties en opties voor toekomstige trends……!!

Wilt u deze helm toevoegen aan uw wintersport uitrusting? Houd dan rekening met een bedrag van €700,-

Wilt u weten waar deze helm te koop is? Klik hier

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in