Nieuwsalert per mail ontvangen

Deze 5 afdalingen in Serfaus-Fiss-Ladis moet je gedaan hebben

© Serfaus-Fiss-Ladis, Sepp Mallaun

Ga jij deze winter naar Serfaus-Fiss-Ladis? Dan wil je vast weten welke afdalingen je niet mag missen. Het zou toch zonde zijn als je er bij thuiskomst achterkomt dat je net die ene gave afdaling hebt gemist. Om dit te voorkomen hebben wij alle afdalingen die je niet mag missen op een rijtje gezet.

1. Pezid Vertical ⚫️

Dit is 1 van de meest uitdagende afdalingen van het skigebied. Deze zwarte piste is dan ook niet voor iedereen weggelegd. Deze gave afdaling beschikt over het algemeen over perfecte sneeuwcondities en is goed te skiën. Zoek je deze winter nog een uitdaging, sla dan deze zeker niet over.

© Serfaus-Fiss-Ladis, Sepp Mallaun

2. Hexensee-afdaling 🔴

Deze rode afdaling is een  prachtige afdaling en is gelegen op de Masnerkopf op een hoogte van 2828 meter. Tijdens deze afdaling overbrug je een hoogte van 456 meter. Je komt bij deze afdaling door met de Masnerkopfbahn naar boven te gaan. Vanaf deze top kijk je uit naar de Hexenkopf die gelegen is op 3036 meter. Deze afdaling is geschikt voor de gemiddelde skiër.

3. Adler piste ⚫️

De Adler piste is een mooie lange zwarte afdaling. Tijdens deze afdaling zul je een hoogte van 714 meter overbruggen. Enige oefening is hiervoor dan ook een vereiste. Hij vraagt namelijk een hele boel van je conditie en vaardigheid. Deze piste is dan ook enkel geschikt voor de gevorderde skiër. Je komt bij deze afdaling door naar boven te gaan met de Almbahn.

© Serfaus-Fiss-Ladis, Daniel Zangerl

4. Frommes-afdaling 🔴

De Frommes-afdaling is een mooie piste voor de gemiddelde skiër. Daarnaast kan deze nog eens enorm goed met kinderen geskied worden. Deze afdaling heeft naast een behoorlijke lengte een geweldig uitzicht over het dal. Heb je zin in een hapje of drankje tussendoor stop dan even bij de Frommes Alm. Hier kan je namelijk tot laat in de middag van het zonnetje genieten.

5. Masnerkopf-afdaling ⚫️

De Masnerkopf afdaling is vlakbij de Hexensee-afdaling te vinden. Deze piste heeft een aardig steile helling. Deze gave piste is dan ook vernoemd naar de top van de berg zelf. En dat is natuurlijk niet voor niks! Deze piste is geschikt voor de ervaren wintersporters onder ons. Durf jij het aan om van deze gave afdaling af te gaan?

Wil je meer weten over Serfaus Fiss Ladis? Of misschien wel met de kinderen naar Serfaus Fiss Ladis? Kijk dan zeker even naar het ruime aanbod voor de kinderen in Serfaus Fiss Ladis.

Volg jij onze Alpentour al?

24 uur in... Bekijk het nu!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in