Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

DEALS: goedkoop op wintersport in december 2023

© Skiinformatie.nl

Wintersportredacteur

Op wintersport in december 2023? Vaak valt de drukte in de skigebieden in deze periode nog mee en zijn de sneeuwcondities al prima. Wacht dus niet te lang en boek je wintersport in december. We hebben een paar leuke deals voor je op een rijtje gezet.

Wintersport in december 2023

Wintersport in december kan prima! Vroeg in het seizoen valt het qua drukte meestal nog mee, maar dat hangt natuurlijk af van de week die je kiest voor je wintersport. Je kunt gaan skiën in de eerste weken van de maand, maar ook in de kerstvakantie of in de week van oud en nieuw. Eén ding is zeker, het wordt gegarandeerd een fijne vakantie in de sneeuw. Deze wintersportgebieden zijn al geopend in december.

Deals van Snowtrex

Snowtrex heeft op dit moment een aantal leuke aanbiedingen voor een wintersport in december 2023. Bekijk snel deze deals, waarbij de prijs inclusief skipas is!

Wintersport in december 2023 met Sunweb

Als je echt goedkoop wilt wintersporten dan kom je al snel uit in Frankrijk. De prijzen zijn in dit wintersportland meestal toch iets goedkoper dan elders. Sunweb heeft een aantal interessante deals die we je niet kunnen onthouden. Wil jij binnenkort al op de latten staan? Bekijk dan deze deals!

Deals van Summit Travel

Ook bij Summit Travel zit je helemaal goed voor je wintersport in december in onder andere Frankrijk. De volgende accommodaties hebben een minimale afstand tot de piste. Dat betekent vanuit je bed zo de piste op. Elke dag kun je ultiem gebruik maken van de vers geprepareerde afdalingen!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in