De Uithof is het veelzijdige sportcentrum aan de rand van Den Haag. Een unieke locatie om te sporten en te recreëren, 1 van de grootste attracties in Zuid-Holland. De Uithof biedt veel in- en ontspannende activiteiten aan, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Afgelopen seizoen had De Uithof bijna 1,4 miljoen bezoekers.

Het complex

In het complex zijn een sneeuwbaan van 211 meter lang, een 400 meter lange ijsbaan, een ijshockeyhal, een uitdagende kartbaan, een klimmuur en een healthclub gevestigd. De Uithof beschikt daarnaast over een gezellig grand café en diverse themacafés, waar je de verbruikte energie weer kunt aanvullen.

Naast deze ontspannende activiteiten beschikt de Uithof over een groot aantal vergaderzalen en een evenementenhal. Dit maakt de Uithof tot een unieke locatie!

"Een leuke gelegenheid om in de wintersportstemming te komen. Goed restaurant.Vriendelijk personeel. Prijs kwaliteit is top."

Frans de Zoete

De sneeuwbaan

De sneeuwbaan van De Uithof is het hele jaar geopend. Hier ligt echte sneeuw op een piste van 211 meter. De sneeuwbaan beschikt over maar liefst vier skiliften: twee sleepliften die naar de top van de piste gaan en twee bandliften voor de kids en beginners. Hierdoor zijn er nauwelijks wachttijden voor de liften.

Skischool

Zin om de piste af te gaan, maar nog nooit op ski’s of op een snowboard gestaan? Of wil je je techniek verbeteren op een indoor sneeuwbaan? Met de Skischool van De Uithof kom je verder. Een professioneel team van gediplomeerde ski- en snowboardleraren staat voor je klaar om zowel de beginnende als de gevorderde wintersporter te begeleiden. Je kunt bij Skischool De Uithof terecht voor ski & snowboardlessen en cursussen op alle niveaus.