Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

De nieuwe Silvretta Therme in Ischgl is bijna klaar voor het winterseizoen

Silvretta Therme in Ischgl in de winter

© Tourismusverband Paznaun – Ischgl

Wintersportredacteur

Een update uit Ischgl! In 2018 werd de bouw van deze nieuwe Silvretta Therme in Ischgl al aangekondigd en aankomende winter kun je er eindelijk ultiem ontspannen. De bouwwerkzaamheden aan dit nieuwe gigantische wellnesscomplex zijn in 2019 begonnen. Het was een enorm project, maar het einde is inzicht! Zo ziet de wellness in Ischgl er op dit moment uit – echt al heel veelbelovend!

Silvretta Therme in Ischgl

De Silvretta Therme in Ischgl wordt prachtig! Het wordt een echt walhalla voor spa-liefhebbers. Met verschillende sauna’s, stoombaden, een buitenzwembad én binnenzwembad heb je hier aan genieten een dagtaak. Maar de nieuwe spa heeft nog veel meer te bieden! Naast de 1500 vierkante meter aan wellness en 1000 vierkante meter aan zwembaden kun je hier ook sporten en schaatsen. Daarnaast kunnen er kunnen grote evenementen worden georganiseerd. Allemaal activiteiten waar je naar uit kunt kijken als je in de nabije toekomst in Ischgl op wintersport gaat.

Een enorm project!

De laatste bouwwerkzaamheden waren aan de brug waarover je de Silvretta Therme kunt bereiken. Ook aan de buitenkant van de wellness wordt op dit moment de laatste hand gelegd. De binnenkant is zo goed als af. In de onderstaande video worden de eerste beelden van de nieuwe sauna’s getoond. Dat ziet er veelbelovend uit!

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in