Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

De nieuwe Dorfbahn in Gerlos ingetekend in dorpsfoto

Elke dag het laatste wintersportnieuws

Het in de Zillertal Arena gelegen dorp Gerlos is sinds april 2015 druk bezig met het bouwen van de nieuwe Dorfbahn. De gondellift die het mogelijk gaat maken dat er een tweede startpunt in Gerlos gerealiseerd wordt. Een noodzakelijk investering, want hiermee wordt de infrastructuur in de dorpsstraat een stuk verbeterd en daarnaast worden de wachttijden bij de Isskogelbahn en Ebenfeld X-Press aanzienlijk korter. 

Vanaf volgend winterseizoen wordt de helft van de skilift in gebruik genomen. De lift start dan bij de Rösslalm en gaat tot de top van de Ebenfeld X-Press. Het seizoen erop wordt het dalstation gerealiseerd en gaat de complete lift in gebruik genomen worden. Hoe het enorme project in het dal eruit gaat zien kun je bovenaan zien. Op mooie manier heeft PlanungsCompany Gmbh het nieuwe dalstation in het dorp getekend.

Op zoek naar een leuke accommodatie in Gerlos? TUI heeft nog verschillende interessante aanbiedingen voor de populaire vakanties. Check zie hier!

Dorfbahn Gerlos

Benieuwd hoe de nieuwe afdaling loopt? Bekijk onderstaande video waarin David Kammerlander uitleg geeft over het immense project.

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in