Nieuwsalert per mail ontvangen

De mooiste foto’s van Chamonix in de zomer en winter

Het Franse skigebied Chamonix is erg populair bij families en staat bij freeriders bekend als het walhalla qua off-piste mogelijkheden. Ook hier zit het seizoen er weer op en wordt er weer uitgekeken naar het zomerseizoen. Een goed moment om even terug te blikken op het seizoen en dat heeft skigebied Chamonix gedaan met foto’s die gemaakt zijn door fotografen in het skigebied. Hierbij zijn zowel de zomer als de winter foto’s uitgelicht. Wat een prachtige plaatjes!

Iedereen kan foto’s opsturen naar Chamonix, in de hoop dat dit door het social media team opgepakt wordt en online gedeeld wordt via Instagram en Facebook. Om de fotografen toch te bedanken hebben zij de mooiste foto’s van het seizoen op een rijtje gezet en gedeeld via Facebook. Er zitten echt prachtige foto’s bij waar het skigebied op prachtige manier uitgelicht wordt.

Wat is jouw favoriete foto?

Chamonix I
Chamonix II
Chamonix III
Chamonix IIII
Chamonix IV
Chamonix V
Chamonix VI
Chamonix VII
Chamonix VIII
Chamonix VV
Chamonix VVI
Chamonix VVIII
Chamonix VVIIII
Chamonix VVVV
Chamonix

Skigebied Chamonix

Het skigebied Chamonix is bij veel wintersportliefhebbers een populair skigebied. Dit heeft mede te maken vanwege de sneeuwzekerheid en de ligging aan de voet van de hoogste berg van Europa, namelijk de Mont Blanc. Met ruim 160 km pistes en 51 skiliften ben je hier wel een week zoet en kun je genieten van de prachtige afdalingen. Naast de prachtige pistes, zijn hier leuk restaurants en kun je er prima uitgaan.

De dorpen in de nabije omgeving van Chamonix zijn:

  • Argentière
  • Les Praz
  • Les Houches
  • Chamonix

Ben je opzoek naar een uitdagend gebied? Chamonix is zeker een aanrader!

Wij bezochten het skigebied Tignes en het was top!

Bekijk nu de spectaculaire beelden!
24 uur in ...

Nieuw! Alpentour
24 uur in ...

Bekijk het nu op
YouTube

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in