Nieuwsbrief per mail ontvangen

Let op: je moet je aanmelding bevestigen per mail

De meest luxe stoeltjeslift ter wereld staat in Europa

Foto: Leitner-Ropeways.com

Elke dag het laatste wintersportnieuws

De Amerikanen zijn lyrisch over de nieuwe skilift van Leitner in het populaire skigebied Kitzbühel. In eerste instantie dachten zij met de verwarmde zespersoon stoeltjeslift in Okemo Mountain Resort de meest exclusieve lift ter wereld te hebben, maar na het zien van de KitzSki in Kitzbühel nemen zij direct hun woorden terug. Skilift bouwer Leitner Ropeways heeft een knap staaltje vakwerk afgeleverd waar veel Amerikaanse media vol lof over spreken.

Eerder dit seizoen schreven wij al over de geweldige bioscooplift in Kitzbühel. Het skigebied staat al bekend om het luxe karakter en met de nieuwe stoeltjeslift hebben zij hier nog een schepje bovenop gedaan. Naast het feit dat de stoeltjes verwarmd zijn en de beugels automatisch omhoog en omlaag gaan is het uiterlijk van de lift misschien nog wel het meest opvallend. Enorm luxe leren stoelen zorgen voor een geweldige beleving waardoor je het liefste elke keer de skilift wilt nemen.

leitner

In totaal heeft de bouw van de skilift 10 maanden in beslag genomen en zijn er verschillende experts uit de autobranche betrokken geweest bij het ontwerp van de skilift. Het resultaat is de meest hippe en comfortabele stoeltjeslift ter wereld. Naast de prachtige uitstraling is het ook nog eens een hele snelle skilift, want per uur kunnen er 3.300 wintersporters in 3 minuten naar de top van de berg gebracht worden.

 

Nieuwsalerts ontvangen?

Schrijf je in